Rólunk

Az AdvaNet Magyarország Kft. elkötelezett a minőségi távközlési infrastruktúra iránt, így tevékenységünk is a kialakításához szükséges berendezések értékesítése és a kapcsolódó szolgáltatások köré épül.

Megoldásokat szállítunk, melyeket megrendelőink igényeihez illeszkedően alakítunk ki, és munkatársaink valamint partnereink elhivatottságának köszönhetően magas színvonalú, személyre szabott szolgáltatásokkal támogatunk.

Célunk, hogy megoldásaink, termékeink ne csak a jelen, hanem a jövő hálózatait is kiszolgálják mind az átviteltechnika, mind az azt kiszolgáló fizikai infrastruktúra szintjén, hiszen folyamatosan növekvő forgalommal és adatmennyiséggel kell számolnunk az élet minden területén.

Fontosnak tartjuk, hogy a hálózatok hosszú távú működtetését olyan eszközökkel biztosítsuk, amik rugalmasan alakíthatóak az aktuális igényekhez, rendelkeznek a megfelelő intelligens automatizálási- és felügyeleti funkciókkal, továbbá az üzembiztonság szempontjából is olyan architektúrákkal épülnek ki, mellyel működésük hosszú távon stabil, kiszámítható és gazdaságos.

Az AdvaNet Magyarország Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely Magyarországon és a nemzetközi piacokon is aktív szerepet vállal.